loader image
https://www.brstockholm.se/wp-content/uploads/2021/01/Skadebesiktning.gif

Allt börjar med en bedömning!

För att hjälpa dig och kunna reparera din bil behöver vi först och främst undersöka vad som ska repareras. Först gör vi en skadebesiktning där vi bedömer skadans omfattning och kostnad för reparationen. Skadebesiktningen tar cirka 20 minuter att genomföra och är kostnadsfri, du förbinder dig inte heller på något sätt. Du kan komma in utan tidsbokning hos oss under våra öppettider eller boka en tid i förväg.

Vad gör vi vid en skadebesiktning?

  1. Tillsammans med dig undersöker vi bilens skador samtidigt kontrollerar vi om bilen har andra skador som behöver åtgärdas, till exempel små lackskador eller stenskott i vindrutan som vi kan åtgärda i tid innan de blir större.
  2. Efter skadebesiktningen lägger vi en beställning på de reservdelar som är nödvändiga för reparationen och på så vis finns delarna redan på plats när du kommer med din bil till den faktiska reparationen.
  3. Utöver att vi beställer de reservdelar som behövs för att reparera din bil kontaktar vi även ditt försäkringsbolag för att skicka över de uppgifterna samt beräkningarna för ett godkännande. Om du inte gjort en skadeanmälan hjälper vi dig att göra en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.
  4. Sist men inte minst bokar vi en reparationstid för din bil och vid behov hjälper vi dig att boka en ersättningsbil via våra biluthyrningspartners som står redo den dagen du ska lämna din bil på reparation.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna.