PLÅT & LACK

Om olyckan är framme - vad gör jag?

 

Om olyckan är framme och du råkar ut för en skada på din bil skall du ALLTID anmäla skadan hos ditt försäkringsbolag. När det är gjort åker du till oss för att få skadan besiktigad. Beroende på skadans omfattning så får du utnyttja försäkringen eller inte. Om vi uppskattar att kostnaden för att reparera skadan överstiger kostnaden för din självrisk så skicker vi en kalkyl till försäkringsbolaget med bilder på skadan. Efter att försäkringsbolaget har "godkänt" skadan får du ett skadenummer och du kan boka en tid hos oss för att få skadan åtgärdad. Är skadan av lindrigare karaktär och kostnaden för reparationen understiger kostnaden för självrisken betalar du till oss "som vanligt".

 

Behöver du en skadeanmälan finns det här.

Plåtslageri
 

I vår plåtverkstad har vi en helhetslösning och utför alla typer av jobb, allt ifrån små pakeringsskador till omfattande renoveringsarbeten. Vi har nära samarbete med flertalet försäkringsbolag och är sedan en tid tillbaka samarbetspartner med IF.

Lackering
 

Billackering är en komplicerad och känslig process. Jobbet ställer höga krav på kunskap och teknik. Våra lackerare har många år i branschen med tillgång till de bästa materialen och de senaste verktygen. Vi har ett nära samarbete med Sveriges största operationella billeasingbolag och utför en stor del av lackeringsjobben på deras bilar.

Plastreparationer

 

Dagens bilar består i allt högre grad av plastdetaljer och det kan i många fall vara billigare att reparera än att byta den skadade delen. Vi har efter utbyggnaden av våra lokaler hösten 2013 en helt egen avdelning som enbart sysslar med plastreparationer. Anläggningen är fullständigt ISO certiferad och en av de modernaste i Sverige.

 

BR STOCKHOLM BILVERKSTAD - plåt | lack | försäkringsskador

Plåtslageri